sdílet Apartmány Nad rybníky na Facebooku
Apartmány Nad rybníky česká verze  Apartmány Nad rybníky slovenská verzia  Apartmány Nad rybníky english version  Apartmány Nad rybníky deutsch version

Apartmány Nad rybníky Horní Planá, Horní Planá Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Apartmány Nad rybníky Hůrka Horní Planá Lipno - ubytování v Hůrce v Horní Plané na Lipně..


Apartmány Nad rybníky leží v malebné jihočeské obci Hůrka mezi městy Horní Planá a Černá v Pošumaví, v atraktivní turistické lokalitě u přehrady Lipno. Místo je přímo ideální pro aktivní i odpočinkovou dovolenou, rekreaci u vody, rybaření i rodinné pobyty. Nově vybudované apartmány poskytují komfortní ubytování s celkovou kapacitou 36 osob. K dispozici jsou zde 4 typy apartmánů se 4–8 lůžky, zařízenou kuchyňkou, vlastním sociálním zařízením, balkonem a pohodlným moderním vybavením. K apartmánům patří také velká zahrada s dětským hřištěm a vyhřívaný letní bazén se slanou vodou. Hosté mohou využívat i pračku, kolárnu, lyžárnu, elektrický sušák na boty a privátní parkoviště v areálu.
 

Apartmány Nad rybníky Hůrka Horní Planá Lipno - pokoje:

Komfortní apartmánové ubytování nabízí 4 typy rodinných apartmánů následujících dispozic: apartmán pro až 7 osob (4+3), apartmán pro až 5 osob (4+1), apartmán pro 8 osob (8+0) a apartmán pro 4 osoby (4+0). Každý apartmán má nové a moderní vybavení, je zde i LCD televizor se satelitním příjmem, signál Wi-Fi, balkon nebo terasa, plně vybavená kuchyň, jídelní a obývací část s pohodlným posezením a samostatné sociální zařízení se sprchovým koutem. Apartmány jsou světlé, prostorné a velmi útulné. Poskytují veškeré potřebné zázemí po příjemný a klidný pobyt. V areálu je velká zahrada s posezením, vybavené dětské hřiště, stolné tenis i letní vyhřívaný bazén se slanou vodou.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, apartmány s plně zařízenou kuchyní, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí:


Apartmány Nad rybníky Okolí

Šumava jsou atraktivní turistickou lokalitou s řadou možností aktivního i rekreačního vyžití. Cyklotrasa a turistické i běžkařské trasy vedou přímo okolo apartmánů. Přehrada Lipno je rájem pro milovníky koupání, vodních sportů i výletních plaveb. Rybaření si užijete na Lipnu i na rybnících přímo u objektu. Na výlet se vydejte na skvostný hrad a zámek Český Krumlov nebo na zážitkovou Stezku korunami stromů.



Doporučená trasa bus: Apartmány Nad rybníky Dostupnost: Apartmány Nad rybníky jsou snadno dopravně dostupné po celý rok. Leží v obci Hůrka, přibližně 3,5 kilometru od Horní Plané a 3 kilometry od Černé v Pošumaví. Ubytovaní hosté mají zdarma k dispozici bezpečné parkoviště v oploceném vnitřním areálu. Nejbližší autobusová zastávka je vzdálena cca 350 metrů. Vlaková stanice Horní Planá leží cca 2,5 kilometru od objektu.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (600 m)

Vlaková zastávka název: (1,8 km)

Stravování:


Restaurace popis: Vlastní vaření v zařízené kuchyni nebo v stravování v nedaleké restauraci

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmánapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12od/in 650od/in 950od/in 1200od/in 2200 (Apartmán typ 1 [4+3])od/in 1750 (Apartmán typ 2 [4+1])od/in 3100 (Apartmán typ 3 [8+0])od/ in 1450 (Apartmán typ 4 [4+0])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (12):


Apartmány Nad rybníkyApartmány Nad rybníkyApartmány Nad rybníky
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com