sdílet Hotel RELAX na Facebooku
Hotel RELAX česká verze  Hotel RELAX slovenská verzia  Hotel RELAX english version  Hotel RELAX deutsch version

Hotel RELAX Rajecké Teplice, Rajecké Teplice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel RELAX Lázně Rajecké Teplice - ubytování a pobyty v Rajeckých Teplicích...

 

Hotel RELAX Rajecké Teplice se nachází v srdci známého lázeňského městečka Rajecké Teplice. Tyčící se nad městem, svou polohou poskytuje hostům ubytování v příjemném prostředí s nádherným výhledem na okolní přírodní scenérii Malé Fatry, Súľovských skal a Strážovských vrchů. Hotelová restaurace láká hosty svou delikátní kuchyní, bohatým výběrem vín a nápojů. Součástí menu jsou moderní i tradiční jídla, samozřejmě nechybí ani krajové a sezónní speciality. K uvolnění napjatých svalů i k celkové pohodě a úplný relax Vám pomůže naše moderní relaxační centrum "Crocodile", jehož součástí je jacuzzi (vířivá vana), solárium, sauna a odpočívadla. Nechte se unášet v tónech příjemné hudby, v teplém světle svíček av exotickém prostředí našeho wellnessu. V Hotelu se dále nachází Kongresový sál a Fitness.

Pobyt u nás neznamená jen ubytování a využívání naší hotelové nabídky. Rajecká dolina, obklopená horami, přímo láká v letních měsících pro cykloturistiku a nabízí našim návštěvníkům široké spektrum aktivit. S radostí Vám zapůjčíme různé sportovní hry i kola.

Termální koupaliště v Rajeckých Teplicích či v nedalekém Rajci je místem pro aktivní odpočinek.

Hotel RELAX Rajecké Teplice poskytuje ubytování v kategorii 3 ***, ale svým interiérovým designem a vybavením uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Dřevěný masiv, mramor, kůže, antikor .... to vše je běžným standardem v tomto moderním nadčasovém zařízení. Ubytování je možné ve dvou typech pokojů. K dispozici je 5 klasických dvoulůžkových pokojů se spojenými postelemi a 7 rozměrných apartmánů s možností přistýlky. Standardem každého pokoje je koupelna s WC a sprchovým koutem s masážními tryskami. LCD TV a WiFi připojení umožní vyplnit volný či pracovní dobu.

Dalším pokušením, které pro vás Hotel RELAX Rajecké Teplice připravuje je nový bar, či spíše vinárničky, ráj pro milovníky kvalitních vín. Nenechte si ujít příjemného posezení v podzemí u krbu a sklenky lahodného vína z naší bohaté vinotéky. Neobyčejné prostředí vytvoří tajuplnou atmosféru a nabudí vaše smysly k intenzivnějšímu vnímání skvělých chutí vína a sýrů.

Typy pokojů
2 lůžkovýapartmán
57

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV, rádio, kabelová televize, připojeni internetu, minibar, dětská postýlka k dispozici, fén

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, parkoviště s dohledem kamery, Internetové připojení k dispozici

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Nadmořská výška: 415 m.n.m.

Popis okolí: Pobyt v Hotelu Relax neznamená pouze ubytování a využívání hotelové nabídky, lze navštívit:
- Rajecká dolina, obklopená horami, přímo láká v letních měsících pro cykloturistiku a nabízí našim návštěvníkům široké spektrum aktivit,
-s radostí Vám zapůjčíme různé sportovní hry i kola.
- Svérázná architektura světově známé obce Čičmany,
- Ručně vyřezávaný betlém v obci Rajecká Lesná je ideálním doplňkem k poznávání okolí
- V zimní sezóně láká blízkost kvalitních lyžařských středisek (Vrátna dolina, Čičmany, Rajecká Lesná, Velká Rača., Martinské hole ...), které jsou doslova rájem pro vyznavače zimních sportů.
- Termální koupaliště jsou v Rajeckých Teplicích či v nedalekém Rajci
- Člunkování v místním jezírku zas zpestřením pobytu pro rodiny s dětmi.

Doporučená trasa bus: Žilina - Rajecké Teplice

Doporučená trasa vlak: Žilina - Rajecké Teplice

Dostupnost střediska:


Centrum název: (500 m)

Vlaková zastávka název: (600 m)

Letiště název: (18 km)

Autobusové nádraží název: (15 km)


Vlakové nádraží název: (15 km)

Obchod: (500 m)

Termální lázně: (500 m)

Zastávka skibus: 15 km

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Relax Centrum Hotel Relax Rajecké Teplice:

K uvolnění napjatých svalů jakož ik celkové pohodě a úplnému RELAXU Vám pomůže naše moderní relaxační centrum "Crocodile", jehož součástí je: jacuzzi (vířivá vana), sauna a odpočívadla. Nechte se unášet v exotickém prostředí našeho wellnessu.
Možnost využívání wellness centra jen pro pár / rodinu / skupinu podle dohodnutého času.

Wellness, jakož i fitness centrum je pro ubytované hosty k dispozici ZDARMA.

Naši hosté mají 10% slevu na bowling a do bazénu v hotelu Diplomat při zakoupení vstupenky na recepci našeho hotelu ..

Za poplatek hostům nabízíme:

NOVINKA! Masáže v hotelu (ayurvédské, medová, ..)

Moderní TURBO solárium Ergoline, Rehabilitační masážní lůžko CERAGEM

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravování:


Restaurace popis: V ceně ubytování je zahrnuta bohatá snídaně formou "švédských stolů". Jídelníček tvoří moderní i tradiční jídla, samozřejmě nechybí ani krajové speciality. Individuální požadavky na přípravu zda dochucení jsou výzvou pro naše kuchaře. Sezónní speciality jsou u nás samozřejmostí. Pro různé akce a skupiny do cca 30 osob Vám nabízíme možnost výběru jídel podle vlastních představ. V letním období Vás rádi obsloužíme na naší sluneční terase. Po dobrém obědě se žádá posezení u kvalitní kávičce a dezertech v našich pohodlných křeslech.

Restaurace: v hoteli, otváracia doba 9,30 – 21,30 (počet míst 40)

Restaurace: (počet míst 50)

Restaurace: (počet míst 300)

Kavárna: (počet míst 300)

Cukrárna (počet míst 500)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (50 m), Půjčovna kol, Tělocvična (500 m), Fittness, Tenisové kurty (200 m), Sauna, Fotbalové hřiště (1 km), Hokejový stadion (15 km), Půjčovna lodiček (200 m), Lyžařská škola (18 km), Solárium, Golf (10 km), Golfový trenažér (50 m), Lyžařský vlek (118 km, 25 km), Půjčovna lyží (18 km), Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Whirpool
K uvolnění napjatých svalů i k celkové pohodě a úplný relax Vám pomůže naše moderní relaxační centrum "Crocodile", jehož součástí je jacuzzi (vířivá vana), solárium, sauna a odpočívadla. Nechte se unášet v tónech příjemné hudby, v teplém světle svíček av exotickém prostředí našeho wellnessu.

Kongresové služby:
CD přehrávač, Tabule, Zabudované promítací plátno, DVD přehrávač, PC, Flipchart

Jednou z hlavních cílových skupin pro náš hotel jsou hosté a firmy využívající naše kongresové kapacity v sále pro cca 35 - 50 účastníků ve strukturovaném sezení. Kvalitní projekční technika, zatemnění, TV, PC a jiné standardní pomůcky jsou plně k dispozici. Místnost je vhodná pro semináře, školení, obchodní jednání, kurzy různého zaměření tak pro rauty, bankety či oslavy, kde vám zaručujeme příjemné a nikým nerušené posezení.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 30)

Ceník ubytování:


Datum2 lůžkovýpřistýlkaapartmán
1.1-31.127625101


Měna: Eur

Cena polopenze: podľa výberu
Cena plné penze: podľa výberu
Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování za pokoj / noc / v ceně nejsou zahrnuty turistické poplatky
Sleva / poplatky: Ceny sú vrátane DPH raraňajok a sú za celú izbu. V cene ubytovania nie je zahrnutá daň z ubytovania.

Fotogalerie (12):


Hotel RELAXHotel RELAXHotel RELAX
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com