sdílet Penzion Vrkoč na Facebooku
Penzion Vrkoč česká verze  Penzion Vrkoč slovenská verzia  Penzion Vrkoč english version  Penzion Vrkoč deutsch version

Penzion Vrkoč Pasohlávky, Pasohlávky Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion VRKOČ Pasohlávky - ubytování v Pasohlávkách Novomlýnské nádrže...


Penzion Vrkoč má pro vás excelentně hodnocené ubytování v jihomoravských Pasohlávkách. Najdete jej na klidné místě za obcí , kousek od Aqualandu Moravia, vodní nádrže Nové Mlýny a CHKO Pálava. Na své si tady přijdou milovníci vína i cykloturistiky, místo snadno dostupné z hlavního silničního tahu Brno - Vídeň je ideální také pro nocleh při služební cestě.

Podnik má kapacitu 20 pevných lůžek v útulných pokojích s kuchyňkou nebo bez ní. V letní sezóně máte k dispozici příjemné posezení v udržované zahradě. Motorizovaní hosté bezplatně zaparkují na uzavřeném střeženém parkovišti.
 

Penzion Vrkoč Pokoje:

V Penzionu Vrkoč si rezervujete dvoulůžkových až čtyřlůžkový pokoj s kuchyňským koutem nebo standardní jednolůžkový až čtyřlůžkový pokoj bez možnosti vaření. Jsou vybavené samostatnou koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a sociálním zařízením.  Na přání lze přidat přistýlky.  V pokojích na nachází TV a pomocí bezdrátového Wi-Fi signálu se zdarma připojíte k internetu.

Ubytovaní hosté mohou využít slevu na vstupné do Aqualandu Moravia. Děti do 6 let věku bez nároku na lůžko jsou ubytováni zdarma.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu, WI-FI, restaurace, Nekuřácké prostředí

Popis okolí:


Penzion Vrkoč Okolí


Při pobytu v Pasohlávkách máte kromě Aqualandu Moravia na dosah i mnoho jiných cílů. Navštivte starobylé město Mikulov a jedinečný Lednicko-valtický areál, zapsaný v seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Projděte se po kopcích Pálavy a užijte si překrásný výhled i západ slunce a při cestách se nezapomeňte zastavit v některém z bezpočtu vinných sklípků v okolí.

Doporučená trasa bus: Penzion Vrkoč stojí v blízkosti hlavního silničního tahu č. 52 (D52 - E461), vedoucího z Brna k hranicím s Rakouskem a dál do Vídně. V areálu bezpečně zaparkujete na soukromém parkovišti s kamerovým systémem. Nejbližší železniční stanice Vranovice je vzdálená 6 a půl kilometru, linkové autobusy zastavují 100 metrů od ubytování. Z Letiště Brno Tuřany sem autem pojedete půl hodiny.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (120 m)

Vlaková zastávka název: (8 km)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Termální bazén Hotelu Termal Mušov je zásobován minerální vodou, která je dle obsahu titrovatelné síry 5,72 mg/l řazena mezi nejsilnější sirné vody v ČR. Minerální voda je charakteristická svou vysokou teplotou, velkou vydatností a téměř neutrální hodnotou pH. Bazén je otevřen CELOROČNĚ a je přístupný rovněž pro nebydlící hosty.

Na základě svého složení příznivě působí na pohybové ústrojí, kardiovaskulární systém, gynekologické orgány a regeneraci kůže. Součástí relaxační místnosti u termálního bazénu je také finská sauna, kterou můžete využít zdarma.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravování:


Restaurace popis:


Penzion Vrkoč Gastronomie


Penzion Vrkoč nabízí možnost ubytování snídaní.

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
1.1-31.12720107014301790


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (6):


Penzion VrkočPenzion VrkočPenzion Vrkoč
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com