sdílet Pytloun Wellness Hotel Hasištejn na Facebooku
Pytloun Wellness Hotel Hasištejn česká verze  Pytloun Wellness Hotel Hasištejn slovenská verzia  Pytloun Wellness Hotel Hasištejn english version  Pytloun Wellness Hotel Hasištejn deutsch version

Pytloun Wellness Hotel Hasištejn Místo, Místo Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Pytloun Wellness Hotel Hasištejn Místo - ubytování v Místě Krušné Hory..


Pytloun Wellness Hotel Hasištejn naleznete v obci Místo v Ústeckém kraji. Komfortní ubytování je připraveno pro hosty vyhledávající klid a odpočinek, ale i pro rodiny s dětmi a aktivní sportovce.

Připraveny jsou moderně zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením. Těšit se můžete také na malé občerstvení v lobby baru nebo wellness centrum s bazénem, saunami a vířivkou. O stravování se postará příjemná restaurace, kterou lze pronajmou jako školicí místnost. Pamatováno je i na děti. Parkování vozů je řidičům umožněno zdarma přímo u objektu.
 

Pytloun Wellness Hotel Hasištejn Pokoje..


Pohodlné ubytování je hostům Pytloun Wellness Hotelu Hasištejn poskytováno v moderně zařízených pokojích. Vybrat si můžete dvoulůžkové pokoje Superior, dvoulůžkové pokoje s balkonem nebo rodinný pokoj DeLuxe pro 3–4 osoby. Součástí základního zařízení všech pokojů je moderní koupelna se sprchovým koutem a sociální zařízení. Je samozřejmostí, že ve všech pokojích naleznete televizi se satelitním příjmem, trezor, fén, toaletní potřeby, ručníky, pohodlný nábytek, čajový a kávový set s rychlovarnou konvicí a bezdrátový přístup k internetu zdarma. Ubytování spolu se zvířaty je nadstandardní služba za příplatek.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, sat, WI-FI, WI-FI zdarma v celém hotelu, servis na přípravu kávy a čaje

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, Informační služba, úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, kavárna, bar, restaurace, Nekuřácké prostředí

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí:


Pytloun Wellness Hotel Hasištejn Okolí


Pytloun Wellness Hotel Hasištejn naleznete v obci Místo, nedaleko od zříceniny hradu Hasištejn. Kousek odtud se nachází také Prunéřovské údolí, koupaliště Prunéřov, Ranč Oáza Výsluní - Kýšovice nebo 5,5 kilometru vzdálené Hradiště u Černovic. Děti jistě potěší návštěva Zooparku v Chomutově, vzdáleném 18 kilometrů.



Doporučená trasa bus: Autobusová zastávka Místo se nachází 800 metrů Pytloun Wellness Hotelu Hasištejn. K vlakové zastávce se dostanete po 5 kilometrech.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (500 m)

Vlaková zastávka název: (5 km)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení:

Hotelové wellness centrum je situováno v přízemí hotelu a nabízí výhled do okolní přírody a v letním období  přímý vstup na letní terasu. Pro návštěvníky je připraven bazén (5x3m), finská sauna, infra sauna a vířivka.

Wellness centrum je pro hotelové hosty k dispozici zdarma - denně v čase od 8:00 do 19:00 hod.



Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravování:


Restaurace popis:

Pytloun Wellness Hotel Hasištejn Gastronomie:


V příjemné restauraci Pytloun Wellness Hotelu Hasištejn si lze pochutnat na jídlech z výběru klasické české a mezinárodní kuchyně, které jsou připravovány z čerstvých a kvalitních surovin. Nápojový lístek nabízí široký sortiment nealkoholických a alkoholických nápojů. Restauraci je možné využít i pro společenská setkání, rodinné oslavy či firemní akce.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling, Stolní tenis, Bazén krytý, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Běžkařské trasy, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Houbaření

Restauraci je možno pronajmout jako školicí místnost, na firemní jednání nebo na privátní oslavy (svatební hostiny, oslavy narozenin apod.)

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (19):


Pytloun Wellness Hotel HasištejnPytloun Wellness Hotel HasištejnPytloun Wellness Hotel Hasištejn
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com