sdílet Penzion ALEGRO na Facebooku
Penzion ALEGRO česká verze  Penzion ALEGRO slovenská verzia  Penzion ALEGRO english version  Penzion ALEGRO deutsch version

Penzion ALEGRO Piešťany, Piešťany Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Alegro - ubytování v Piešťanech...


Užijte si jedinečný pobyt v lázních Piešťany. Ubytujte se v Penzionu Alegro a nechte se hýčkat během klasické masáže, rašelinového zábalu či v masážním křesle. V ceně pobytu je i plná penze a dítě do 5,9 let má pobyt s vámi zdarma. Prostorný a tichý areál hotelu je obklopen přírodou a poskytuje dostatek místa pro odpočinek v pěkném počasí.


Penzion Alegro - pokoje...


Penzion Alegro najdete v příjemném prostředí na břehu přehrady Sĺňava, zhruba 2 km od Lázeňského ostrova. Těšte se na ubytování v pohodlných pokojích se satelitní televizí, rádiem, prostorným balkonem a vlastním sociálním zařízením. 2-lůžkový pokoj - prostorný pokoj, koupelna se sprchovým koutem (některé s vanou), televizí se satelitním příjmem, rádiem, pracovním stolkem se židlí a prostorným balkonem. Pokoj je využitelná i jednou osobou, postele jsou dělitelná. Prakticky do všech pokojů je možné doložit přistýlka (mobilní / provizorní lůžko, nebo řádně pevné lůžko, v závislosti na dispozice pokoje).

Apartmán - dvě přechodové místnosti, koupelna se sprchovým koutem, resp. vanou, televizorem se satelitním příjmem, rádiem, pracovním stolkem se židlí a prostorným balkonem.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, rádio, sat, WI-FI

Základní informace: bezbariérový přístup, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen, sauna, bar, venkovní terasa, restaurace, Pokojová služba, Nekuřácké prostředí

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Visa

Počet podlaží: 3

Popis okolí:

Penzion Alegro - Okolí...


Turistika - Region je bohatý na turistické stezky. Projít se můžete například na blízkou Červenou věž nebo Bachus vilu. Procházka po památkách města Piešťany - Památková zóna města: Zemský most, Lázeňská dvorana, Lázeňský park a Lázeňský ostrov, množství unikátních lázeňských domů, pomníky a sochy slavných osobností, Kolonádní most a nejznámější socha lamač berlí;
Balneologické muzeum - je především muzeem specializovaným na dějiny lázní a lázeňství na území Slovenska. Kromě této celoslovenské specializace se muzeum věnuje i historii regionu Piešťan.
Archeologická expozice v přírodě v obci Očkov (15 km) - archeologická expozice Trenčínského muzea prezentuje mohylu vrcholné fáze velatická kultura (ml. Doba bronzová).

Dostupnost střediska:


Centrum název: (2 km)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Navštívte naše kvalitné hotelové REHABILITAČNÉ CENTRUM s dlhoročnou históriou a bohatým spektrom procedúr a odborných konzultácii v oblasti reumatológie, traumatológie, zdravej výživy a životného štýlu.
V prípade záujmu môžete využiť odbornú konzultáciu s našim hotelovým lekárom, odborníkom na reumatológiu a traumatológiu. Naši fyzioterapeuti pomohli stovkám klientov, rôznych vekových kategórii.
Hotelové Rehabilitačné centrum poskytuje celú škálu liečebných procedúr, akými sú predovšetkým klasická, reflexná, aromaterapeutická a lymfodrenážna masáž, manuálna terapia, Ahava zábal, bylinkový a rašelinový zábal či kúpeľ, škoricový zábal, magnéziový a aírový kúpeľ, podvodné masáže, hydrovaňa – elektrolytický detox, duotermický zábal, elektroliečba.

Lázeňské služby: Lázeňský hotel / dům

Procedury léčení: Elektroléčba, Vířivé koupele, Masáže, Reflexní masáže, Lymfodrenáž přístrojová, Wellness

Léčba nemocí indikace: Trávicí ústrojí, Reumatózna artritida a její obměny

Ostatní druhy léčby: Relaxační procházky

Stravování:


Restaurace popis:

Penzion Alegro - Gastronomie...


V restauraci vás čeká bohatý výběr z tradičních slovenských i mezinárodních pokrmů, ale také večery zaměřené na různé speciality.
Snídaně, obědy a večeře jsou pro Vás povětšinou podávané formou bufetových stolů v klimatizované hotelové restauraci s kapacitou 95 míst. Naši kuchaři se orientují na domácí ale i mezinárodní kuchyni a dávají si záležet na různorodosti jídel.

Restaurace: (počet míst 95)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (0,5 km), Sportovní hala, Tělocvična, Tenisová hala (3 km), Tenisové kurty (200 m), Jízda na koni (4 km), Squash (3,5 km), Bazén venkovní (150 m), Bazén krytý vyhřívaný (3,5 km), Volejbalové hřiště, Plážový volejbal, Střelnice, Solárium (2 km), Golf (2 km), Golfový trenažér, Cyklotrasy, Whirpool
Splavování Váhu - horolezectví a turistika - škola smyku - Tandemové jízdy na motocyklech - seskoky z letadla - Moto čtyřkolky - Střelnice -lukostreľba - rybník s lanovou dráhou - vodní lyže - sportovní rybářství - cykloturistika - Jeskyně Čertova pec - sokolnictví - bowling center - Golf - kasino - let balónem.
Čeká na Vás široká možnost koupání v termálních bazénech a koupalištích.

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (11):


Penzion ALEGROPenzion ALEGROPenzion ALEGRO
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com