sdílet Penzion Továrníkova Vila na Facebooku
Penzion Továrníkova Vila česká verze  Penzion Továrníkova Vila slovenská verzia  Penzion Továrníkova Vila english version  Penzion Továrníkova Vila deutsch version

Penzion Továrníkova Vila Skuhrov nad Bělou, Skuhrov nad Bělou Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Továrníkova Vila Skuhrov nad Bělou - ubytování ve Skuhrově v Orlických Horách..


Penzion Továrníkova Vila - popis okolí: Penzion je uprostřed zahrady, kterou obtéká malebná říčka Bělá, jejíž tichý zurkot dodává místu celoročně pocit klidu a relaxace. V létě je možno využít zahradu k společným hrám Vás a Vašich dětí, případně domácích zvířat. V zimě zahrada slouží jako bezpečné místo pro zaparkování Vašich automobilů. Celá zahrada je oplocena, nehrozí tedy ani únik Vašich miláčků z ní, ani vstup nepovolaných osob dovnitř. V letních měsících lze využít zahradní altán a množství venkovních teras. Na zahradě se též nachází dětského hřiště s pískovištěm, dřevěnými průlezkami a dalšími atrakcemi.

Penzion Továrníkova Vila - ubytování: Uvnitř penzionu Vás za vstupní halou přivítá velká společenská místnost s krbem, přímým vstupem do zahrady a výhledem do zeleně. Tento prostor, vybavený mimo jiné např. stolním fotbalem, lze využít i jako místo pro menší firemní meetingy či semináře.

Penzion Továrníkova Vila - ubytování v přízemí: se nacházejí tři dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, které nabízejí soukromí a relaxaci párům všech věkových kategorií pro společně strávené chvíle. Bokem od těchto pokojů je na tomtéž podlaží šestilůžkový pokoj se samostatnou kuchyní a koupelnou, který zajisté přivítají i skupinky mladých snowborďáků či lyžařů, kteří chtějí potrápit tělo na nově prodloužených a zmodernizovaných svazích sjezdovek v Děštném a Říčkách.

Penzion Továrníkova Vila - ubytování v prvním patře na Vás čeká luxusní apartmán se dvěma ložnicemi s možnosí až čtyř přistýlek, dvěmi rozsáhlými terasami, samostatnou koupelnou vybavenou jak sprchovým koutem, tak vanou a rovněž vlastní, plně vybavená kuchyně. Apartmán nabízí dostatek soukromí i pohodlí po celý rok a v létě jistě všichni milovníci grilování ocení výhodu dvou obrovských teras, přímo vybízejících jak k posezení, tak i uspořádání soukromých oslav a grill párty.

Penzion Továrníkova Vila - ubytování v podkroví penzionu naleznete druhý apartmán se třemi ložnicemi po dvou lůžkách, samostatnou kuchyní s jídelním koutem a rovněž s vlastním sociálním zařízením. Celý apartmán na Vás zapůsobí nádechem romantiky, jakou podkrovní prostory často nabízejí. Pokoje v tomto apartmánu lze po domluvě pronajmout i samostatně.



Typy pokojů
2 lůžkový4 lůžkový6 lůžkovýpřistýlka
1126

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, rádio, kabelová televize, připojeni internetu, společná plně zařízená kuchyně, plně zařízená kuchyně, apartmány s plně zařízenou kuchyní, pokoje s kuchyňským koutem, Krb, umyvadlo na pokoji

Základní informace: nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen

Počet podlaží: 2

Popis okolí: Blízké okolí: Penzion Továrníkova Vila je uprostřed zahrady, kterou obtéká malebná říčka Bělá, jejíž tichý zurkot dodává místu celoročně pocit klidu a relaxace. V létě je možno využít zahradu k společným hrám Vás a Vašich dětí, případně domácích zvířat. V zimě zahrada slouží jako bezpečné místo pro zaparkování Vašich automobilů. Celá zahrada je oplocena, nehrozí tedy ani únik Vašich miláčků z ní, ani vstup nepovolaných osob dovnitř. V letních měsících lze využít zahradní altán a množství venkovních teras. Na zahradě se též nachází dětského hřiště s pískovištěm, dřevěnými průlezkami a dalšími atrakcemi.

Tipy na výlet: Villa Nova Uhřínov: Středisko experimentální archeologie. Areál budovaného archeologického skanzenu je volně přístupný veřejnosti a umožňuje lidem získat představu o životě nižších společenských vrstev ve středověku a zároveň přiblížit některé z dnes již zapomenutých technologií. K vidění jsou dva domy, jež jsou rekonstrukcí ze 13. - 14. století, hospodářský zemědělský objekt, hrnčířský okrsek s pecemi, kolomazná pec a chlebová pec, pokusy pěstování středověkých plodin a chov hospodářských zvířat.
Skuhrov nad Bělou: První historicky ověřené zprávy o Skuhrově se datují od roku 1279 (Dalimilova kronika). V této době byl zdejší hrad sídlem Mutiny z rodu pánů z Dobrušky. V roce 1310 se stal Skuhrov městečkem, roku 1396 pak městem s právem pečeti a středem rozsáhlého panství. Po husitských válkách připadl hrad panovníkovi a v polovině 16. století byl již hrad pustý. Nový rozmach přineslo 18. století. Na řece Bělé byly budovány hamry, které zpracovávaly železnou rudu z okolních míst. Koncem 18. století byla F. Wildmanem v místech bývalých hamrů zbudována železárna, kterou později koupil F. K. Liebštejnský.

Dostupnost střediska:


Centrum název: Skuhorv nad Bělou, náměstí (100 m)

Vlaková zastávka název: Solnice (5 km)

Autobusové nádraží název: Rychnov nad Kněžnou (10 km)


Vlakové nádraží název: Solnice (5 km)

Obchod: Skuhrov nad Bělou (100 m)

Zastávka skibus: 100 m

Stravování:


Restaurace popis: K dispozici jsou plně vybavené kuchyně

Služby:



Sportovní možnosti:
Tenisové kurty (500 m), Bazén krytý (10 km), Bazén krytý vyhřívaný (10 km), Lyžařská škola (10 km), Středisko zimních sportů (10 km), Lyžařský vlek (10 km), Půjčovna lyží (10 km), Cyklotrasy
Náměty, jak strávit volný čas, naleznete v rubrikách volný čas léto/zima a tipy na výlety.

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum2 lůžkovýapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12550-8001800-2500 (A1,A2 - 4 osoby/person)1500-2400 (A3,A4,A5 - 6 osob/person)1200-1800 (P4 - 6 osob/person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (7):


Penzion Továrníkova VilaPenzion Továrníkova VilaPenzion Továrníkova Vila
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com