sdílet Hotel Central na Facebooku
Hotel Central česká verze  Hotel Central slovenská verzia  Hotel Central english version  Hotel Central deutsch version

Hotel Central Kovářská, Kovářská ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Central Kovářská - Krušné Hory ubytovanie Klínovec..


Hotel Central sa nachádza v Krušných horách pod úpätím Klínovca v obci Kovářská. Vzhľadom k svojej polohe, dáva veľmi dobré možnosti pre zimné športy, letnú pešiu turistiku i cykloturistiku, s možnosťou výletov do kúpeľnej oblasti Karlovy Vary a Jáchymov, ďalej do blízkeho Saska - Nemecko z hraničných priechodov Boží dar a Vejprty. Lyžiarsky areál Klínovec sa nachádza 9 km od hotela. V letnom období môže byť na prevádzkovanie vodných športov, kúpanie a rybárčenie využiť priehradnej nádrže Nechranice pri Kadani a aquaparku v Klášterci nad Ohří. V Klášterci nad Ohří sa ďalej nachádza zámok Thun, kde je umiestnené múzeum porcelánu, veľký zámocký park a kúpeľné pramene Eugenie a Kyselka.

Oblasť Krušných hôr sa stáva v poslednej dobe veľmi populárne, pretože ponúka kombináciu športových, kultúrno-spoločenských aktivít spolu s návštevou miest a miest, ktoré sú neprehliadnuteľne zapísané v slovenskej histórii. V súčasnej dobe sú Krušné hory dejiskom série športových podujatí od cyklistických pretekov, cez lyžiarske a kombinovanej preteky.

Hotel Central v Kovářske Vám ponúka viac typov izieb, aby ste si mohli vybrať podľa vašich predstáv. Ponúkame tieto typy izieb: Izby Standart - Tieto izby sú vybavené písacím stolom a sociálnym zariadením a sú 1-lôžkové a 2-lôžkové. Izby Apartmán - izby sú 2-lôžkové a 4-lôžkové a sú vybavené písacím stolom, obývacou izbou s posedením a sociálnym zariadením s rohovou vaňou. V našom hoteli radi uvítame aj Vaše domácich miláčikov.

Ak budete chcieť, môžete využiť ďalších hotelových služieb: Hotelový bazén - Bazén sa nachádza v 2. nadzemnom podlaží hotela. Je prístupný z hotelového baru. Rozmerom 5 x 10 m poskytuje hosťom dostatočnú možnosť športového a relaxačného vyžitia. Z bazéna je v letných mesiacoch prístupná aj hotelová terasa, kde je možnosť slnenia a relaxácie. Bazén je prístupný aj pre vozíčkarov. Sauna - Svoje unavená tela môžete rozpáliť v našej saune. Schladiť sa potom môžete v priľahlej ľadovom kúpeli alebo sprche. Masáže - Hosťom ponúkame relaxačné i športové masáže. Ďalej môžete využiť perličkový kúpeľ a biliard.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlka
6283

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, detská postieľka k dispozícii

Základní informace: výťah, izbový servis, Informační služba, lékařská služba v dosahu, masážní studio, kosmetické studio, domácim zvieratám vstup povolený, reštaurácia

Počet podlaží: 3

Nadmořská výška: 750 m.n.

Popis okolí: Návštevníci môžu navštíviť horské nemeckej kúpele Oberwiesenthal sa skokanskými mostíkmi a bobovú dráhou. Návštevníci tiež ocenia možnosť zalyžovať si na svahoch najvyššej hory Krušných hôr - Klínovci.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (5 m)

Autobusová zastávka název: (3 km)

Autobusové nádraží název: (0 m)

Stravovanie:


Restaurace popis: Restaurace s 75 místy je situována v přízemí hotelu a je přístupná ze vstupní haly. Celkový dojem je umocněn velmi pěkným a příjemným interiérem. Restaurace zajišťuje pro hotelové hosty a běžné zákazníky bohatý sortiment teplé a studené kuchyně, včetně alkoholických a nealkoholických nápojů, pohárů a dalších specialit. Dále našim hostům nabízíme posezení v pivnici. Pivnice je umístěna v přízemí hotelu. Je přístupna z hotelové recepce a nebo vlastním vchodem z boku budovy. Má 30 míst k sezení a nabízí návštěvníkům alkoholické a nealkoholické nápoje včetně plzeńského piva a teplou i studenou kuchyni. Interiér je v selském stylu a poskytuje zákazníkům útulné a příjemné prostředí.

Na dobré kávě si můžete pochutnat v hotelové kavárně. Kavárna se nachází v přízemí hotelu a navazuje na vstupní halu a recepci. K příjemnému posezení nabízí 25 míst a bar. Rovněž, jako v pivnici a snack baru je zde nabídka alkoholických a nealkoholických nápojů. Dále je zde nabízena teplá a studená kuchyně a zákusky.

Snack bar se nachází v prvním podlaží relaxačního a odpočinkového centra hotelu. K dispozici je zde 30 míst a stolů a baru. Je zde také oblíbený kulečník. Na Snack bar navazuje bazén, fitnes a sauna. Bar poskytuje klidné a příjemné posezení s možností konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů, různých míchaných drinků a pro sportovně založené návštěvníky i možnost sportovního vyžití v navazujícím bazénu.

Restaurace: od 8.00 - 22.00 hodin (počet míst 75)

Restaurace: od 10.00 - 22.00 hodin (počet míst 30)

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf (9 km), Bowling (15 km), Stolní tenis (9 km), Půjčovna kol (9km), Sportovná hala (15 km), Tělocvična (15 km), Tenisová hala (15 km), Tenisové kurty (9 km), Bazén krytý (v hotelu), Bazén krytý vyhřívaný (v hotelu), Kuželky (100 m), Fotbalové hřiště (1 km), Billiard, Stredisko zimných sportov (9 km), Lyžiarský vlek (9 km), Půjčovna lyží (9 km), Půjčovna sportovního vybavení (9 km), Whirpool (6 km)

Kongresové služby:
Bezbariérový přístup, Kopírka, Šatna

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 75)

salónek č. 2 (počet míst 30)

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmán
1.1-31.12600 9003001200 (Apartment 2 osoby/person)1500 (Apartment 4 osoby/person)


Měna: CZK

Cena polopenze: 150,- Kč
Cena plné penze: 300,- Kč
Ceny zahrnují:

Fotogaléria (14):


Hotel CentralHotel CentralHotel Central
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com