sdílet Kúpeľný hotel MIRAMARE II na Facebooku
Kúpeľný hotel MIRAMARE II česká verze  Kúpeľný hotel MIRAMARE II slovenská verzia  Kúpeľný hotel MIRAMARE II english version  Kúpeľný hotel MIRAMARE II deutsch version

Kúpeľný hotel MIRAMARE II Luhačovice, Luhačovice ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Kúpeľný hotel MIRAMARE Kúpele Luhačovice - ubytovanie a liečenie v Luhačoviciach ...


Kúpeľný hotel MIRAMARE Luhačovice, v prevádzke od roku 1996, je tvorený troma vzájomne prepojenými budovami - Miramare I ***, Miramare II **** a Vila Helena ****. Súčasťou kúpeľného komplexu Miramare sú tiež depandance Vila Rita *** a Vila Nasťa **. Kúpeľný hotel je obľúbený pre svoju polohu v pokojnom prostredí a napriek tomu v tesnej blízkosti mestského i kúpeľného centra Luhačovíc a ponúka komplexné služby pod jednou strechou. K liečbe sú využívané vlastné liečebné minerálne pramene: prameň Sv. Jozefa a prameň Jaroslava.

Kúpeľný hotel MIRAMARE Luhačovice ponúka:
* Viac ako 60 kúpeľných, wellness a nadštandartných procedúr pod jednou strechou.
* Komfortné ubytovanie kategórie superior **** alebo štandard ***.
* Dve reštaurácie v hoteli s možnosťou diétnej stravy a konzultácií s odborným nutričným terapeutom.
* Odborný lekársky personál, zdravotnícka služba 24 hodín denne.
* Dva bazény, saunu a solárium.
* Denný bar.
* Kaderníctvo, manikúru, pedikúru a kozmetiku.
* Vlastné uzavreté parkovisko priamo pred hotelom.
* Pripojenie na internet - PC a wifi zdarma v hotelovej hale.

Hotel MIRAMARE II **** Luhačovice: Ponúka ubytovanie v 30 dvojlôžkových, 15 jednolôžkových izbách a 3 apartmánoch, komfortne vybavené izby kategórie superior. Vybavenie izieb: kúpeľňa so sprchou alebo vaňou, WC, izby s TV + SAT, telefónom a chladničkou (na želanie minibar), čiastočne s balkónom. Apartmány majú oddelenú spálňu a obývaciu izbu, dve kúpeľne a WC, minibar. Budova je vybavená výťahom.
Penzión Vila HELENA **** - Luhačovice: Ponúka ubytovanie v 25 jednolôžkových izbách a 1 prezidentskom apartmáne, komfortne vybavené jednolôžkové izby kategórie superior. Vybavenie izieb: kúpeľňa so sprchou alebo vaňou, WC, izby s TV + SAT, telefónom a chladničkou (na želanie minibar), čiastočne s balkónom. Budova je vybavená výťahom. Luxusné prezidentský apartmán: 2 spálne, 2 kúpeľne, obývacia izba s pracovňou, veľká terasa s výhľadom na mesto, výťah priamo do izby. Apartmán je vybavené TV + SAT, telefónom, minibarom a pripojením na internet zdarma.

Hotel MIRAMARE I *** - Luhačovice: Ponúka ubytovanie v 12 jednolôžkových a 21 dvojlôžkových izbách kategórie štandard so sprchou, WC, TV + SAT a telefónom. Izby sú bez balkóna. Budova je vybavená výťahom.

Penzion Depandance Vila RITA *** - Luhačovice: Vila Rita je vzdialená 30 m od kúpeľného hotela MIRAMARE. Ponúka ubytovanie v 4 jednolôžkových, 6 dvojlôžkových izbách a 2 menších apartmány kategórie štandard. Táto depandance je vzdialená asi 30 metrov od kúpeľného komplexu Miramare. Izby sú so sprchou alebo vaňou, WC, TV + SAT a telefónom, čiastočne s balkónom. Apartmán má oddelenú spálňu a obývaciu izbu, kúpeľňu so sprchou alebo vaňou, WC, TV + SAT, telefón. Budova je bez výťahu.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmán
15303

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, sat, minibar, WI-FI

Základní informace: výťah, Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovacia plocha v areáli, uzamykateľné parkovisko, pedikúra, manikura, Internetové připojení k dispozici, reštaurácia

Dostupnost střediska:

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení: INDIKACE PRO LÁZEŇSKOU LÉČBU V LUHAČOVICÍCH: * Nemoci horních a dolních cest dýchacích * Nemoci trávicího ústrojí * nemoci z poruch výměny látkové a žláz s vnitřní sekrecí (diabetes, obezita) * Onemocnění pohybového ústrojí * Nemoci periferních cév a nervů * Nemoci onkologické v remisi

LÉČBA DECHOVÝCH A ZAŽÍVACÍCH OBTÍŽÍ: Nosným programem léčby v sanatoriu MIRAMARE je léčba dechových a zažívacích obtíží, poruch metabolizmu (především diabetes mellitus).

LÉČBA DÝCHACÍCH CEST: Výhodou u této léčby je využívání přírodních léčivých zdrojů a tradice léčby. Onemocnění horních a dolních cest dýchacích, stavy po operacích nosních dutin, astma bronchiale, netuberkulosní plicní nemoci a to plicní fibrosy a toxické účinky na HCD a DCD. Při přijetí pacienta - vstupní prohlídka, kontroly během léčby, závěrečná prohlídka včetně zhodnocení stavu pacienta. Vyšetření u dechových onemocnění: spirometrické vyšetření, které signifikuje stav dechových cest /při propuštění pacienta znovu/, dle vyšetření ordinace léčebných procedur. Procedury: vodoléčebné procedury, inhalace přístrojová minerálním pramenem Vincentka, inhalace léková dle stavu dechových cest, dechová cvičení - pacient se učí dýchat - cviky využívá po ukončení léčby v domácím prostředí, následují další procedury dle dalších diagnos pacienta, včetně laboratorních odběrů krve. Důležité je také využití klimatu v Luhačovicích, stálosti počasí. Terénní řízená chůze je další součástí léčby u všech klientů našeho sanatoria.

LÉČBA DIABETES MELLITUS: První písemné záznamy o cukrovce pochází již ze starého Egypta, později i ze starého Řecka, Říma, z arabských zemí, z Indie a Číny. Po přijetí pacienta následuje vstupní lékařská prohlídka, časté kontroly pacienta, závěrečná prohlídka a zhodnocení stavu pacienta.

a) Diabetici - do 6 měsíců od prvého zjištění - přijíždí především kvůli edukačnímu programu, tj. poučení o diabetu, jak se mají pacienti chovat, naučit je stravovacím návykům a pravidelnému režimu dne. Přednášky resp. pohovory jsou v několika etapách, v návaznosti na procedurách. Tento komplex zahrnuje 14-ti denní pobyt, který pacient absolvuje včetně poučení. Během pobytu je pravidelně kontrolována hladina krevního cukru, dle toho upravena strava a režim dne. Také je nutno dodržovat pitný režim - minerální pramen Aloiska.

b) Diabetici, kteří jsou na inzulínu a lécích přijíždí na stabilizaci celkového stavu, včetně vyšetření a kontroly hladiny krevního cukru. Léčba zahrnuje vodoléčebné procedury, kontroly krevního cukru, pitný režim a posílení tělesné zdatnosti.

c) Diabetici s komplikacemi - pacienti dlouhodobě léčení na diabetes, většinou diabetici na inzulínu, jejichž onemocnění potřebuje cílenou léčbu. Většinou se jedná o postižení dolních končetin, kardiovaskulárního aparátu a jiné komplikace, které se snažíme v našem sanatoriu zmírnit.

Léčba: vodní procedury v přírodním léčivém zdroji, vířivé koupele na dolní končetiny, pitná léčba Aloiska, elektroléčba, rehabilitace dle fyzického stavu pacienta. Self monitoring hladiny glykemie, pravidelná kontrola krevního cukru.

Lázeňské služby: Lázeňský hotel / dům, Lázně

Léčba nemocí indikace: Onkologické, Poruchy látkovej výmeny a žliaz s vnútornou sekréciou, Pohybové ústrojenstvo, Obezity a nadváhy, Cukrovka - Diabetes melitus

Stravovanie:


Restaurace popis: 2 reštaurácia, zimná terasa a denný bar
Stravovanie - raňajky formou rautu, obedy a večere výberom z menu, ovocné a zeleninové šaláty, ovocie. Pobyt s plnou penziou začína obedom a končí raňajkami.

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12140019002000 (superior [1+1])2500 (superior [2+1])3400 (apartment superior [2+2])


Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (7):


Kúpeľný hotel MIRAMARE IIKúpeľný hotel MIRAMARE IIKúpeľný hotel MIRAMARE II
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com